Skip to content

Slayer espresso machines

Een unieke range aan diverse “specialty” koffiemachines.

CRAFTED TO MAKE COFFEE BETTER

Over Slayer

Slayer ontwerpt en produceert professionele espressomachines voor een veeleisende wereldwijde klantenkring. Sinds 2007 zorgen onze revolutionaire producten voor innovatie in koffie en verhogen ze de wereldwijde standaard voor specialiteiten.

Slayer leidt de heropleving van de innovatie van espressomachines met radicale producten, een onaantastbare visie en een fanatiek team van koffieprofessionals. Slayer maakt espresso zoals je nog nooit hebt geproefd, “Make Coffee Better”.

Slayer Espresso wordt gerund door koffieprofessionals voor koffieprofessionals. We zijn er om de tools te creëren die u wilt en nodig heeft om koffie beter te maken. Voordat hij met Slayer Espresso begon, was Jason Prefontaine importeur van espressomachines, technicus, koffiebrander en café-eigenaar. In 2005 stuitte hij op ongelooflijke koffiesoorten op de cupping-tafel die zich simpelweg niet vertaalden in geweldige espresso vanwege de beperkingen van de beschikbare machines. Zich niet bewust van de behoeften van de radicale koffiemarkt, waren de fabrikanten op dat moment niet bereid om te innoveren en waren ze niet bestand tegen verandering. Jason wist dat espressomachines betere koffie konden zetten en was ervan overtuigd dat als hij deze machine zou maken, zijn collega's hem ook zouden willen.

Waarom Slayer?

Slayer Espresso wordt gerund door koffieprofessionals voor koffieprofessionals. We zijn er om de tools te creëren die u wilt en nodig heeft om koffie beter te maken. Voordat hij met Slayer Espresso begon, was Jason Prefontaine importeur van espressomachines, technicus, koffiebrander en café-eigenaar. In 2005 stuitte hij op ongelooflijke koffiesoorten op de cupping-tafel die zich simpelweg niet vertaalden in geweldige espresso vanwege de beperkingen van de beschikbare machines. Zich niet bewust van de behoeften van de radicale koffiemarkt, waren de fabrikanten op dat moment niet bereid om te innoveren en waren ze niet bestand tegen verandering. Jason wist dat espressomachines betere koffie konden zetten en was ervan overtuigd dat als hij deze machine zou maken, zijn collega’s hem ook zouden willen.

ONTMOET DE OPRICHTER, JASON PREFONTAINE

In 2007 werd Slayer Espresso opgericht met één missie, Make Coffee Better. Die missie is aan de gang en onwrikbaar. Slayer is met opzet ontworpen om vanuit elke hoek elegant te zijn. Professionele barista’s zullen een verbeterde workflow-efficiëntie ervaren met een grotere toolbox met innovaties voor het orkestreren van uitzonderlijke koffiesoorten. Ga met ons mee voor een kijkje in de creatieve mentaliteit van onze oprichter, Jason Prefontaine.