Skip to content

Over Ticino

Ticino Espresso Totaalservice in Klazienaveen is hét adres voor de juiste koffie en espressomachines.

Ticino is officieel importeur van Faema espressomachines met eigen landelijk netwerk van geschoolde monteurs die de apparatuur in goede conditie houden, uiteraard zonder koffiebelangen.

Wij houden ons uitsluitend bezig met het leveren en onderhouden van espresso en koffiemachines. Ook voeren wij reparatiewerkzaamheden aan deze machines voor horeca, bedrijven/instellingen en natuurlijk ook particulieren.

Wij kunnen vrijwel alle merken traditionele espressomachines repareren of in onderhoud nemen. Dit kunt u controleren door contact met ons op te nemen.

Omdat wij officieel importeur van FAEMA, SLAYER en QUAMAR, dealer van JURA en BRAVILOR, en servicepunt zijn voor diverse merken, worden onderhoud en reparaties volledig in eigen beheer uitgevoerd en wordt samengewerkt met servicebureaus waar wij goede afspraken mee hebben.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor advies voor uw koffie en espressomachines en aanverwante artikelen, zoals waterontharder/filtersystemen, koelers en Barista-tools.

Onze website laat zoveel mogelijk informatie zien van alle merken die wij voeren. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u alle machines kunt bekijken.

Uiteraard staat er een heerlijke espresso of cappuccino voor u klaar!

 

Contactgegevens:

Ticino Espresso Totaalservice
Kummel 7
7892 AC Klazienaveen

Tel: 0591-391206
Email: info@ticino.nl

 

Openingstijden:

Maandag tot en met Vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

Volg ons op Facebook