Skip to content

Over Bravilor Bonamat:

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van ruim 65 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes.

Bravilor Bonamat is in 1948 in Nederland opgericht door de heer A.J.M. Verheijen. Hij begon als groothandelaar en leverde koffiemachines aan hotels en ziekenhuizen. Na elf jaar startten zijn zoons met de productie van filterkoffiemachines voor de professionele markt. Deze machines waren het begin van het succes van Bravilor Bonamat en hebben ervoor gezorgd dat wij vandaag de dag Europees marktleider zijn op het gebied van filterkoffiemachines.

Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij in opdracht van derden als Original Equipment Manufacturer (OEM).

“Alle bedrijfsonderdelen zijn gecentraliseerd op één locatie in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Zo zorgen wij er altijd voor dat onze machines aan de eisen van onze klanten voldoen. Deze mate van flexibiliteit zien wij als een groot voordeel.” “Dankzij onze kernwaarden: ondernemerschap, kwaliteit en klantgerichtheid —in combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis— kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten, wereldwijd.”

Bedrijfsprofiel Bravilor Bonamat (brochure)