Close
Skip to content
Banner M80 Touch Plus

Quamar M80 Touch – Plus

Elektronische Touch Plus koffiemolen On Demand

Het nieuwe M80 Touch Plus-model is de restyling van de klassieke M80 / E waarbij het voorste gedeelte is vervangen door het innovatieve kleurentouchscreen, van hetzelfde type dat in de PREMIUM Sirio-Q koffiemolen is geïnstalleerd.

Het uitgebreide menu van de M80 Touch Plus omvat, naast de verschillende instellingen, ook het gedeelte “tellers” waar de gedoseerde enkelvoudige, dubbele en handmatige doses worden aangegeven; het is mogelijk om de tellers van de doses gedeeld door dag-maand-jaar op nul te zetten door het gewenste tabblad afzonderlijk te selecteren.

De nieuwe koffiemolen slijtage teller is geïntegreerd in de technische instellingen, wat een geweldige ondersteuning is voor het onderhoud van het maalsysteem doordat de barista wordt geïnformeerd de maalschijven te vervangen. De slijtagewaarde van de koffiemolen kan worden gewijzigd door de gebruiker die de gewenste waarde kan instellen met behulp van het numerieke toetsenbord.

 
Verkrijgbaar in de uitvoeringen:
  • M80 Touch – Plus Zwart
  • M80 Touch – Plus Wit
  • M80 Touch – Plus Aluminium gepolijst
  • Overige kleuren op aanvraag

 

Prijs op aanvraag

Voordelen

- Functionaliteit; geavanceerde technische instellingen - Scherm controle; capacitief 3,5 inch touchscreen in RGB-kleur - Gebruikersomgeving; uitgebreid menu, uiterst praktisch

Touch display

– Functionaliteit; geavanceerde technische instellingen

– Scherm controle; capacitief 3,5 inch touchscreen in RGB-kleur

– Gebruikersomgeving; uitgebreid menu, uiterst praktisch

De 63 mm platte maalschijven kunnen dagelijks tot circa 3,5 kg koffie malen, waardoor het ideaal is voor horecazaken met een gemiddeld dagelijks koffieverbruik.

Maalschijven

De 63 mm platte maalschijven kunnen dagelijks tot circa 3,5 kg koffie malen, waardoor het ideaal is voor horecazaken met een gemiddeld dagelijks koffieverbruik.
De behuizing van de Quamar M80 Touch - Plus is volledig van aluminium gemaakt, waardoor deze koffiemolen met het gewicht van 11 kg solide en hufterproef maakt.

Aluminium behuizing

De behuizing van de Quamar M80 Touch – Plus is volledig van aluminium gemaakt, waardoor deze koffiemolen met het gewicht van 11 kg solide en hufterproef maakt.
De M80 Touch - Plus wordt standaard met een 1200 g. bonenstolp geleverd. Optioneel kan er nog worden gekozen uit: 250 g. / 500 g. / 1500 g.

Bonenstolpen

De M80 Touch – Plus wordt standaard met een 1200 g. bonenstolp geleverd. Optioneel kan er nog worden gekozen uit: 250 g. / 500 g. / 1500 g.