Close
Skip to content
header-prodotto-e71-touch

Faema E71 Touch

Een machine van het hoogste segment

Faema E71 Touch is ontworpen om het meeste comfort te garanderen voor al die barista’s die op zoek zijn naar een hoog niveau van automatisme, efficiëntie en ergonomie.

De nieuwe machine uit de E71-serie heeft een nieuw touchscreen interface die het zetproces directer maakt en intuïtief, altijd met geweldige prestaties. Aandacht voor details en de kwaliteit van de materialen maken het de op maat gemaakte machine voor iedereen die op zoek is naar perfectie en constante kwaliteit in elk kopje. Waarbij de Matt Black uitvoering zich vooral kenmerkt met zwarte soft-touch afwerking, heeft de Pearl blue uitvoering meerdere hout accenten, wat resulteert in een unieke uitstraling.

 
Verkrijgbaar in de uitvoeringen:
  • E71 Touch Blue Pearl
  • E71 Touch Matt Black
  • Beschikbaar als 2 en 3-groeps machine

 

Prijs op aanvraag

Voordelen

Dankzij het vernieuwde touchscreen is het selecteren van de koffie eenvoudig en intuïtief. Het werk van de barista wordt meer automatisch en rechttoe rechtaan, terwijl altijd hoge kwaliteitsnormen in het kopje worden gegarandeerd. De interface met 4,3 ″ display, horizontaal en zichtbaar vanuit alle hoeken, heeft de typische kenmerken van de E71-reeks, ondersteund door Newton-elektronica: Hij kan worden gepersonaliseerd door de keuzetoetsen in te stellen en de kleur van de gedoseerde knoppen te kiezen.

De voordelen van technologie: interface met touchscreen

Dankzij het vernieuwde touchscreen is het selecteren van de koffie eenvoudig en intuïtief. Het werk van de barista wordt meer automatisch en rechttoe rechtaan, terwijl altijd hoge kwaliteitsnormen in het kopje worden gegarandeerd. De interface met 4,3 ″ display, horizontaal en zichtbaar vanuit alle hoeken, heeft de typische kenmerken van de E71-reeks, ondersteund door Newton-elektronica: Hij kan worden gepersonaliseerd door de keuzetoetsen in te stellen en de kleur van de gedoseerde knoppen te kiezen.
Black & Soft Touch De industriële stijl die de E71-reeks kenmerkt, wordt opnieuw geïnterpreteerd in deze machine met matzwarte afwerkingen, hetzelfde matzwart word gebruikt bij de soft-touch accenten op de stoomhendels, de handgrepen van de roestvrijstalen filterdragers en het decoratieve element van de groepsbehuizingen. Blue Pearl & Wood Het alternatief voor Matt Black moest Blue Pearl zijn, een kleur die belangrijk is voor het merk Faema, modern en altijd in lijn met de laatste interieurtrends. De perfecte coördinatie van het gepolijste staal van de touch-behuizingen en de nieuwe stoomhendel-behuizing voegt een vleugje moderniteit toe die elegantie uitstraalt. Dit alles wordt verder verrijkt door de houten details van de stoomhendels, de handvatten van de filterdragers en het decoratieve element van de groepsbehuizingen. Een LED-paneel kan worden gebruikt om de achterkant van de machine te verfraaien.

Een smaak voor verandering: twee ontwerpen voor een unieke stijl

Black & Soft Touch

De industriële stijl die de E71-reeks kenmerkt, wordt opnieuw geïnterpreteerd in deze machine met matzwarte afwerkingen, hetzelfde matzwart word gebruikt bij de soft-touch accenten op de stoomhendels, de handgrepen van de roestvrijstalen filterdragers en het decoratieve element van de groepsbehuizingen.

Blue Pearl & Wood

Het alternatief voor Matt Black moest Blue Pearl zijn, een kleur die belangrijk is voor het merk Faema, modern en altijd in lijn met de laatste interieurtrends. De perfecte coördinatie van het gepolijste staal van de touch-behuizingen en de nieuwe stoomhendel-behuizing voegt een vleugje moderniteit toe die elegantie uitstraalt. Dit alles wordt verder verrijkt door de houten details van de stoomhendels, de handvatten van de filterdragers en het decoratieve element van de groepsbehuizingen. Een LED-paneel kan worden gebruikt om de achterkant van de machine te verfraaien.

De nieuwe filterhouders zijn ontworpen om de ergonomie van de machine te maximaliseren, met Faema's eigen ontworpen portafilter en handvat, om ook bij intensief gebruik hoogwaardige prestaties te garanderen. De anatomische handgreep in een hoek van 10° zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging in de koffiegroepen. Maar dat is niet alles: om de stabiliteit van de filterhouder in de aandrukfase te garanderen en de handelingen van de barista te vergemakkelijken, heeft Faema de onderkant van het filterbakje vlak te maken, zodat deze gemakkelijk schoon te maken is. De resultaten? Minder koffie- en vetresten en een betere hygiëne. Perfecte verdeling van de koffie in twee kopjes en een drank met een perfecte kleur en crematextuur? Dit alles is nu mogelijk dankzij de nieuwe modulaire tuiten, verkrijgbaar in de lange of korte versies, waarmee de barista zich gemakkelijk naar wens kan aanpassen.

Hij moet innoveren: de nieuwe RVS filterdragers

De nieuwe filterhouders zijn ontworpen om de ergonomie van de machine te maximaliseren, met Faema’s eigen ontworpen portafilter en handvat, om ook bij intensief gebruik hoogwaardige prestaties te garanderen. De anatomische handgreep in een hoek van 10° zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging in de koffiegroepen.

Maar dat is niet alles: om de stabiliteit van de filterhouder in de aandrukfase te garanderen en de handelingen van de barista te vergemakkelijken, heeft Faema de onderkant van het filterbakje vlak te maken, zodat deze gemakkelijk schoon te maken is. De resultaten? Minder koffie- en vetresten en een betere hygiëne.

Perfecte verdeling van de koffie in twee kopjes en een drank met een perfecte kleur en crematextuur? Dit alles is nu mogelijk dankzij de nieuwe modulaire tuiten, verkrijgbaar in de lange of korte versies, waarmee de barista zich gemakkelijk naar wens kan aanpassen.
Spitsuur. Stel je voor dat je een machine hebt die automatisch melk opschuimt terwijl je de koffie van je klant zet. Dit is mogelijk dankzij Autosteam - die aan de rechterkant van de machine kan worden geplaatst - veilig in gebruik dankzij de Cold Touch-hoes. De optie Autosteam kan worden ingesteld op het services-display, dat een keuze biedt uit vier recepten (met 3 melkopschuimstanden + alleen warme melk) en de functie “Purge”, aangegeven door een blauw pictogram dat oplicht na Autosteam, voor directe en effectieve reiniging van de automatische stoompijp.

Een obsessie met verbeteren: Autosteam- en Purge-functie

Spitsuur. Stel je voor dat je een machine hebt die automatisch melk opschuimt terwijl je de koffie van je klant zet. Dit is mogelijk dankzij Autosteam – die aan de rechterkant van de machine kan worden geplaatst – veilig in gebruik dankzij de Cold Touch-hoes. De optie Autosteam kan worden ingesteld op het services-display, dat een keuze biedt uit vier recepten (met 3 melkopschuimstanden + alleen warme melk) en de functie “Purge”, aangegeven door een blauw pictogram dat oplicht na Autosteam, voor directe en effectieve reiniging van de automatische stoompijp.