![e61_header e61_header](https://www.ticino.nl/wp-content/uploads/2021/03/e61_header.jpg)
Faema E61
Het verhaal gaat verder
Het is 1961 wanneer Faema een belangrijke pagina in eigen geschiedenis schrijft, en ook in die van espressomachines door de introductie van de E61, een onmiddellijk succes dankzij de revolutionaire technische oplossingen en zijn elegante behuizing van roestvrij staal. Faema presenteert nu een nieuwe editie van zijn juweel. Hoewel gebouwd met behoud van de origineel ontwerp en materialen, E61-updates huidige machines: een automatische boilervulling, een ingebouwde volumetrische pomp, twee manometers, om de pomp te regelen en de keteldruk, en de instelbare thermische inregeling systeem (Faema-patent). E61 is verkrijgbaar in de halfautomatische versie “Legend” en in de automaat een “Jubilé”, met gedoseerd heet water en drank selecties.
Verkrijgbaar in de uitvoeringen:
- Jubilé 1 en 2-groeps
- Jubilé White & Wood 1 en 2-groeps
- Legend 1, 2 en 3-groeps
Prijs op aanvraag
![Waarom is de E61 zo speciaal De Faema E61 is de eerste machine die een volumetrische pomp gebruikt om het water de ideale druk van 9 bar te geven en de druk constant te houden tijdens het hele extractieproces, in tegenstelling tot machines met een hendel machines (lever).](https://www.ticino.nl/wp-content/uploads/2021/03/legend_jubile.jpg)
Waarom is de E61 zo speciaal
![E61 Legend en Jubilé Een automatische boilervulling, een ingebouwde volumetrische pomp, twee manometers om de pomp en de keteldruk te regelen, en het instelbare thermische balanceringssysteem (Faema gepatenteerd). E61 is beschikbaar in de halfautomatische versie "Legend" welke handmatig te bedienen is, en in de automatische versie "Jubilé", met gedoseerd heet water en drankkeuzes.](https://www.ticino.nl/wp-content/uploads/2021/03/e61-descrizione3.jpg)
E61 Legend en Jubilé
E61 is beschikbaar in de halfautomatische versie “Legend” welke handmatig te bedienen is, en in de automatische versie “Jubilé”, met gedoseerd heet water en drankkeuzes.
![De passie voor koffie Bovendien bevordert de verlenging van de contacttijd tussen het water en de gemalen koffie vóór extractie in E61 Legend dankzij het pre-infusiesysteem een optimale extractie als het gaat om de organoleptische eigenschappen van de espresso.](https://www.ticino.nl/wp-content/uploads/2021/03/e61-descrizione4.jpg)